Over ons

Modern familie bedrijf

In 1955  begon Koos van Puffelen Sr met het inzamelen en verhandelen van oude metalen aan de Paxlaan te Delft.

In de jaren ‘60 werd de werf aan de Paxlaan te klein en verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan de Broekmolenweg te Rijswijk (15.000 m2). 

Vanaf 1973 zijn de twee zonen van Koos Sr; Peter en Koos Jr bij het bedrijf betrokken en werken zij dagelijks mee.

Rond 1980 was er bij leveranciers zoveel vraag naar hulp bij sloop- en demontage werkzaamheden, dat een aparte afdeling Sloopwerken werd opgericht. Uit deze afdeling is het huidige bedrijf van Puffelen Services B.V. ontstaan.

In 1995 bereikte Koos van Puffelen Sr de pensioengerechtigde leeftijd en werd bedrijf voortgezet door zijn zonen Peter en Koos van Puffelen, nu de directie van Van Puffelen Recycling.

Vergunningen

Omdat wij in het bezit zijn van een provinciale milieuvergunning weet u als klant zeker dat de acceptatie, registratie, opslag en verwerking van uw oude materialen geheel volgens wettelijke voorschriften zullen verlopen.  Ook beschikken wij een Niwo transport vergunning. Onze medewerkers beschikken allemaal over een VCA Certificaat.

Duurzaam ondernemen

De oorsprong van recyclen is natuurlijk al duurzaam. Maar wij vinden dat hier meer bij komt kijken. Wij kiezen binnen het bedrijfsbeleid bewust voor duurzame oplossingen. Wij hebben bijvoorbeeld elektrische auto’s, duurzame heftrucks en wij zijn tevens zelfvoorzienend in stroom doordat wij onze bedrijfshallen geheel bedekt hebben met moderne zonnepanelen. 

Kom bij ons langs

Container laten plaatsen?

070-3989888