Inkoop

Metalen inleveren

Iedereen is welkom om zijn oude metalen bij van Puffelen Metaalrecycling in te leveren. Wij sorteren, verwerken en bewerken zo nodig de materialen zodat deze weer kunnen dienen voor grondstoffen voor nieuwe metalen.

Wij wegen uw lading nauwkeurig en u krijgt een prijs per kilo per metaalsoort. Wij raden aan om de oude metalen zoveel mogelijk zelf te sorteren en te ontdoen van vuil zoals rubber, zand of hout. Alleen dan kunnen wij u de beste prijs bieden.

Wij betalen direct contant uit en met bon. Ook bieden wij de mogelijkheid aan bedrijven om de vergoeding achteraf op rekening te storten. 

Door een wetswijziging dient u zich te legitimeren wanneer u koper (ieder soort) in komt leveren. Zonder legitimatie nemen wij de koper ladingen niet aan.

Prijs

Doordat wij te maken hebben met een sterk fluctuerende vraag en aanbod variëren de prijzen. Wij baseren onze prijzen op de huidige koers en proberen onze klanten altijd de beste prijs te bieden. Benieuwd naar de huidige prijs? Bel ons! 070-3989888.

Weegbrug

Alle voertuigen worden bij ons gewogen op de weegbrug. Wij beschikken over een weegbrug van 12 meter lang, 3 meter breed en deze kan tot 50 ton wegen. Onze weegbrug weegt tot 10 kilo nauwkeurig.


Weegschaal

De kleinere ladingen worden bij ons gewogen op een geijkte weegschaal. Deze weegschaal weegt op 1 kilo nauwkeurig. Wij hanteren geen minimaal gewicht wat u dient in te leveren. Voor iedere kilo krijgt u een vergoeding. 

Afbeeldingen website 516

Wat kun je inleveren?

Lood

Zink

Staal; roestvrijstaal, chroomstaal

Ijzer; zwaar ijzer, gietijzer, knipijzer, gruisijzer en balkijzer

Kabels; aluminiumkabel, grondkabel, pvc kabel en koperkabel

Koper; koper hand gepeld, koper gemengd, rood koper en geel koper/messing

Aluminium; gedraaid aluminium

Overig; computers, harde schijven, elektromotoren, transformatoren en koelmotoren