Broekmolenweg 25, Rijwijk
070-3989888
Info@puff.nl

Over ons

Modern familie Bedrijf

 

1955 Is Koos van Puffelen Sr. begonnen met het inzamelen en verhandelen van oude metalen aan de Paxlaan te Delft.

In de jaren ‘60 werd de werf in de Paxlaan te Delft klein en verhuist het bedrijf naar de huidige locatie aan de Broekmolenweg te Rijswijk (15.000 m2). 

Vanaf 1973 zijn de twee zonen van Koos Sr. Peter en Koos Jr. bij het bedrijf betrokken en werken zij dagelijks mee.

Rond 1980 is er bij onze leveranciers zoveel vraag naar handjes voor sloop- en demontage- werkzaamheden dat hiervoor een aparte afdeling sloopwerken werd opgericht. Uit deze afdeling is het huidige bedrijf van Puffelen Services B.V. ontstaan.

1995 Bereikt Koos van Puffelen Sr. de pensioengerechtigde leeftijd en werden de bedrijven overgenomen door zijn zonen Peter en Koos van Puffelen en vormen zij nu samen de directie van van Puffelen Recycling.

Metaalrecycling

Een enorme stroom aan kleine en grote partijen oud ijzer vindt dagelijks zijn weg naar van Puffelen Recycling. Het meeste materiaal is afkomstig uit de industrie, bouw en onderhoud. Wij kopen in van zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij beschikken over een goed uitgeruste werf van 15.000 m2 en een bedrijfshal van 1000 m2. Wij sorteren, verwerken en bewerken de materialen zodat deze weer kunnen dienen voor nieuw metalen.  

Vergunningen

Omdat wij in het bezit zijn van een provinciale milieuvergunning weet u als klant zeker dat de acceptatie, registratie, opslag en verwerking van uw oude materialen geheel volgens wettelijke voorschriften zullen verlopen.  Ook beschikken wij een Niwo transport vergunning. Onze medewerkers beschikken allemaal over een VCA Certificaat.

Duurzaam ondernemen

De oorsprong van recyclen is natuurlijk al duurzaam. Maar wij vinden dat hier meer bij komt kijken. Wij kiezen binnen het bedrijfsbeleid bewust voor duurzame oplossingen. Wij hebben bijvoorbeeld elektrische auto’s, duurzame heftrucks en wij zijn tevens zelfvoorzienend in stroom doordat wij onze bedrijfshallen geheel bedekt hebben met moderne zonnepanelen. 

Kom bij ons langs

  • Broekmolenweg 25, Rijswijk
  • info@puff.nl
  • 070 3989888
  • Maandag t/m vrijdag van 8:00 -12:00 en 13:00 -17:00